Bakım evinde çocuklara kötü davranan bakıcı tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2007 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesindeki Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası'nda çalışan bir bakıcı anne, 0-3 yaş arasındaki çocuklara kötü davrandığı iddiasıyla tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İl Müdürlüğünce, kuruma bağlı Karamürsel Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası'nda görevli Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Bakımı Bölümünden mezun bakıcı anne S.S'nin, 0-3 yaş arasındaki çocuklara kötü davrandığı iddiası üzerine, 21 Kasımda soruşturma başlatıldı.

SHÇEK Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Baş Müfettişlerince yapılan soruşturmada, bakıcı annenin, 0-3 yaş arasındaki çocukları terlikle dövdüğü, cep telefonuyla çekilen görüntüyle tespit edildi. Müfettişlerin, Karamürsel Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunması üzerine S.S. gözaltına alındı; ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

-SHÇEK İL MÜDÜRÜ-

SHÇEK İl Müdürü Hamdi Kadıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın ihbar üzerine ortaya çıktığını belirterek, şunları söyledi:

''Bakıcı annenin çocukları dövdüğü doğru. Olay, bize gönderilen bir CD'nin incelenmesi üzerine ortaya çıktı. Hemen müfettiş istedik ve bakıcının görevine son verdik. Müfettiş, Karamürsel'e gelerek olaya el koydu. Hazırladığı raporu da savcılığa sundu. Bakıcı anne, daha sonra tutuklandı.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber